fredag 11. november 2011

vil eg?

å gjera noko
ein eigentleg
ikkje vil

trengs
av og til

fordi ein
kanskje
innerst inne

vil det
likevel?

Skummelt med denne julemessa. Redd folk trur eg står der og sel bilete og magnetar og drops med dikt på fordi eg vil visa meg fram. Når det eigentleg er den der "vise-meg-fram"-biten som skremmer meg mest. Så kvifor gjer eg det? Nett no bit eg neglar og veit ikkje. Kanskje eg veit det på sundag? Eller kanskje eg går i hi? Time will show ;)

22 kommentarer:

 1. Lykke til1
  For langt unna til å heie på deg :-)

  klem

  SvarSlett
 2. Jeg tror det kommer til å gå strålende på julemessa. Du har all grunn til å vise deg frem, for det du skriver er nydelig og jeg er sikker på at veldig mange blir glade for at du deler det med dem.

  Lykke til og stor klem. :0)

  SvarSlett
 3. Dette klarer du! Stå på! Og lykke til:)

  SvarSlett
 4. Tenk at me kan få ta del i alt det du kan tilby. Skal du på ei messa nær Modalen?


  Klem!

  SvarSlett
 5. Kvifor skulle folk tenke annleis om deg enn om alle dei andre som er der og selg ting dei har laga? Dei få som tenker sånn heldt seg langt unna julemessa! Masse lykke til - du skal sjå det går kjempefint! Skulle gjerne vore der, men glede meg til du legg ut bilde av utstillinga di!

  Klem

  SvarSlett
 6. Takk for støtta! Det trengs:) Ramme alvor: Jepp, messa på Dale!

  SvarSlett
 7. Å finne selgeren i seg, det gjør man best når man er stolt av produktet. Det har du all grunn tiil å være :)

  SvarSlett
 8. Klart du vil! Og du må! Du har eit såpass unikt talent at det er for gale at du skal gøyme det bort innanfor husets fire veggar, så berre spre det!! :D

  SvarSlett
 9. Dette er jo kjempespennende og det er bare å kaste seg uti. Ingen på den messa er ondsinna mennesker. Masse lykke til!

  SvarSlett
 10. Jeg vet at du mestrer dette også, man skal ha litt sommerfugler i magen når man prøver noe nytt.

  Jeg elsker å gå på slike messer, og jeg elsker å se mangfoldet i det som selges. Du kommer til å vekke interessen til mange, og de kommer til å bli glad for at de fant frem til dine produkt:)

  Lykke til og god klem til deg:)

  SvarSlett
 11. Lykke til på messa! Går nok betre enn du trur:)

  SvarSlett
 12. Dette tror jeg går kjemepefint! Jeg tror til og med du kommer til å kose deg. Jeg hadde syntes det hadde vært veldig fint å være der :-)
  Lykke til!

  SvarSlett
 13. Eg kjem å heier på deg. Du er jo kjempe flink.

  SvarSlett
 14. Lykke til =) Hva var verden hvis vi ikke delte med andre av den gaven akkurat du har fått! Ikke tenkt på hva andre syns og mener. Du skriver flotte dikt og vi er alle glad for at du deler dem med oss. Noen kan strikke - andre kan dikte =) STÅ PÅ!!
  Klem på veien

  SvarSlett
 15. Dette kommer til å gå veldig bra!! Jeg heier på deg, og jeg kjenner meg så alt for godt igjen i det du sier! Det er viktig å huske på at du, som du sier, egentlig innerst inne ønsker dette -selv om det "å vise seg frem" ikke føles helt naturlig og godt. Lykke til!! :)

  SvarSlett
 16. Dette går fint, kjære deg!
  Du er kjempeflink.

  SvarSlett
 17. dette går bra- masse lykke til!

  SvarSlett
 18. Lykke, lykke til!

  Tror jeg kommer til å titte på diktet ditt de to neste ukene. Det er nemlig akkurat sånn jeg føler det og. Julemessedebut er skummelt. Og spennende. Og fælt. Og fint. Og alt på en gang. Magen slår koldbøtte allerede, kan ikke forestille meg hvordan du har det. Heier på deg, og gleder meg til å høre hvordan det har gått!

  SvarSlett
 19. Kjenner igjen den tanken der... "Hva om noen tror jeg gjør det for å stikke meg fram". Lett å la være å gjøre det en vil når den tanker dukker opp. Vi er vel litt for redde for andre mennesker kanskje...

  SvarSlett
 20. ..håper det ble messe, og at du koste deg i dag!
  Klem

  SvarSlett
 21. Spennende! Vet akkurat hvordan du har det! Sto på stand og solgte en selvlaget DVD om uteaktiviteter for barn, det var skummelt! Det er noe personlig, noe en har jobbet lenge med, og ja, janteloven føles i magen, men enig med gjengen over her... vær stolt av det du har laget, dette er noe du kan!! Lykke lykke til!
  Klem sendes fra Haugesund

  SvarSlett